GRUPPLEDAREN TALAR

Här följer en kort summering av vad som skett i politiken, vad gäller skrivelser, motioner och liknande från fullmäktigegruppen under mandatperioden hittills.

Vi som sitter i fullmäktige i Norrtälje kommun för Roslagens Oberoende Parti är:

Magnus Jegréus, gruppledare, Yvonne Svensson, ledamot, Gunilla Lindgren, ersättare, Johan Österberg, ersättare.

Vad har vi haft för frågor som våra medlemmar/följare har velat säga i fullmäktige och vad har vi lämnat in till sekretariatet?

Nu börjar nästa del i arbetet och då kommer vi in på frågorna ”Kandulova”, som Norrtelje Tidning publicerade inför valet.

Vi i partiet har ju som mål att visa vad vi gör i politiken, vilket inte alltid gjorts kan jag säga!

Fy mig! Det är ju jag, Magnus, som är ansvarig för att meddela medlemmar/följare vad som sker i politiken.

Vad gäller min aktivitet på Facebook, så är jag ingen hejare på det där med att komma med politiska kängor, mer än att jag hämtar mycket av frågorna från folket, alltså Er! Skulle vara roligt att få information om frågor som berör Er, i Er vardag, som partiet på kommunal nivå kan jobba med.

Med vänlig hälsning Magnus Jegréus, gruppledare för Roslagens Oberoende Parti.

Vill du förändra?

Vill du vara med och förändra Norrtälje kommun till det bättre?

ROOP är ett ideologiskt obundet parti som verkar i Norrtälje kommun, vilket betyder att vi kan fokusera helt på lokala frågor och problemlösning utan direktiv från någon riksorganisation. Vi kommer från en mängd olika politiska bakgrunder men vi har en sak gemensamt: Vi vill göra vår kommun en bättre plats att bo för alla dess invånare. HELA KOMMUNEN SKA LEVA!

TYCKER DU LIKADANT, TVEKA INTE! Gå med i ROOP!

Vi har högt i tak och en platt organisation, och DU kan vara med och påverka direkt från början. Du behöver inte ha någon tidigare politisk erfarenhet.
Vår agenda styrs av våra medlemmar och invånarna i kommunen. Den enda frågan vi har till dig är:

HUR VILL DU HA DET?